Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Jouw bestelling wordt binnen drie werkdagen verzonden.  Op dit moment is het alleen mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een adres in Nederland of België. De verzendkosten voor bestellingen in Nederland zijn €1,95 en vanaf €25,- neem wij de verzendkosten voor onze rekening. De verzendkosten voor bestellingen in België zijn €3,95 en vanaf €25,- neem wij de verzendkosten voor onze rekening. 

 Verzendkosten:Gratis verzending vanaf:
Nederland€1,95€25,-
België€3,95€25,-

 

Wil je een bestelling plaatsen voor een adres buiten Nederland of België? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden/verzendkosten. 

 

Retourneren

Is jouw bestelling toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Je mag onze artikelen altijd* retourneren. 

1. Stuur ons binnen veertien dagen na ontvangst een e-mail met hierin jouw bestelgegevens en de artikelen die jij wil retourneren. Ons e-mailadres: info@annecathalijne.nl 

2. Nadat je ons gemaild hebt, heb je nogmaals veertien dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op jouw rekening. (In ieder geval binnen veertien dagen). 

* Let op: Houd er rekening mee dat de verzendkosten (voor het retourneren) voor eigen rekening zijn en het retourneren van oorbellen in verband met hygiëne niet toegestaan is. 

Mocht je vragen hebben, neem contact met ons op per mail of via het contactformulier

© 2019 - 2021 Anne Cathalijne | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel